GoMorgenDK: SS14 items

190114

Perfectly Simple cashmere knit, Designers Remix skirt, Katrine Kristensen necklace & Adidas Stan Smith.

Normalt er min drømme søndag fuldt med dyner, morgen TV, stener og blødt tøj, men i går stod både på fotoshoot af et nyt projekt som i hører mere om til sommer og børnefødselsdag. En anderledes, men meget rar søndag alligevel.

Normally i try to keep my sundays full of couch and tv, but yesterday it was full of photoshoot and birthday parties. Even though it was different, it was actually kind of nice. Can’t wait to show you what we shot, but it won’t be out until this summer, so i have to wait..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GoMorgenDK: SS14 items