210114

220114

P1140669 P1140663 P1140655

 

Designers Remix leather jacket, Opening Ceremony Love Me Tender sweatshirt, &Other Stories pants & Nike Huarache sneakers.

Jeg har spenderet eftermiddagen med burger, cola, amerikanske skønhedsprodukter og masser af søde piger. Luftede de laksefarvede bukser fra helvede som jeg egentlig har haft på flere gange, men kender i det når de alligevel bliver skiftet ud lige inden man går ud af døren..?

I spent my afternoon with burgers, coke, american beauty products and nice ladies. I got to wear these shiny pants from hell. Actually i’ve put them on many times, but you know those items that you always end up changing the minute before you leave..?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210114