Packing for Stockholm

Highlights at Salon MONO

IMAG1778 2013-12-06 11.47.13

 

I starten af December satte jeg mig i stolen hos Josephine hos Salon MONO på Christianshavn. Jeg fik lyse striber og lidt ondt af Josephine der måtte hente 4 skåle farve og bruge 4,5 timer + en god kollega på at smække det i håret på mig. Ja jeg har meget hår og vil helst have tætsiddende striber 😉 Hun havde dog tålmodighed og jeg er så glad for resultatet. Kan godt lide at lege det er sommer med helt lyst hår, ikke den der leverpostej. Josephine fortalte mig lidt om Davines’ produkter og anbefalede mig på det kraftigste deres Alchemic serie til blond hår. Det har nemlig lilla pigment i, så hvis dit hår trækker lidt gult op(det gør mit) så kan du holde det i balance med de produkter. Jeg bruger shampoo og hårkur som jeg er så glad for. I ny og næ bruger jeg min favorit treatment fra Aveda som jeg putter i håndklæde tørt hår og lader sidde natten over. Min Mason Pearson er stadig mit våben og især fordi affarvningen gør mit hår ekstra filtret. I næste uge igen skal jeg klippes og jeg er helt lost på hvilken frisure jeg skal have!

In early December , I sat down in the chair with Josephine at Salon MONO in Christianshavn. I got the highlights and i felt little sorry for Josephine who had to get 4 bowls color and spend 4.5 hours + a good colleague to slam it in my hair. Yes I have a lot of hair and like the highlights to be really close 😉 She did have patience and I am so happy with the result. I like the summer vibe with blond hair, not the boring dark blonde that i have au natural. Josephine told me a lot about Davines’ products and recommended me to use their Alchemic series for blond hair. It has purple pigment in it, so if your hair turning slightly yellow (mine does),  you can keep it in balance with the products. I use the shampoo and hair treatment which I am so happy about. Now and then I use my favorite treatment from Aveda which I put into towel-dried hair and let sit overnight. My Mason Pearson is still my secret weapon and especially because the bleach makes my hair extra tangly. Next week, I’m gonna get a hair cut and I’m totally lost on what hairstyle I should go for!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing for Stockholm