280114

Sarenza:Kesslord bag

P1140716 P1140724 P1140720 P1140704 P1140730

Mads Nørgaard x Magic Illuminator hat, Designers Remix leather jacket, Hoss Intropia turtleneck, Diesel pants, Adidas Stan Smith sneakers & Kesslord shopper from Sarenza.dk.

Jeg har indgået et samarbejde med Sarenza om at style 3 outfits med 3 shiny news der er landet på webshoppen. Lige i tide til modeuge, pjew. Det første item er den hvide shopper fra Kesslord (hehe). Monokrom er nok det sidste jeg er, men med Bubble læderjakken fra Designers Remix og mine mildest talt smadrede Stan Smith synes jeg nu det monokrome holder. Tilsæt lidt gotisk Mads Nørgaard x Magic Illuminator på toppen og vi kører.

I have teamed up with sarenza to style 3 outfits with 3 shiny news just in on the webshop. Just in time for Fashion Week, thank god. The first item is the white shopper from Kesslord (hehe). Monochrome is probably the last thing I am, but with the Bubble leather jacket from Designers Remix and my really trashed Stan Smith, I think i like it. Add a little gothic Mads Nørgaard x Magic Illuminator on top and i’m in.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280114