Stockholm day 2 & 3

Sarenza: Georgia Rose wing tips

P1140748 P1140764 P1140770 P1140765 P1140782 P1140787 P1140792 P1140799 P1140808

 Ganni coat, Part Two knit, Designers Remix foam pants, Kesslord shopper & Georgia Rose wing tips.

Her er andet look jeg har stylet i mit samarbejde med Saranza. Jeg har valgt de sorte lak wing tips (og den hvide shopper sneg sig med, der er noget lokkende ved den helt hvide farve) og jeg har stylet dem med de mest fantastiske ‘foam’ bukser fra Designers Remix. Kombinationen af scuba og lak er ret nice – Ganni frakken kommer jeg vist ikke uden om denne sæson heller.. Strikken er fra Part Two og er så sart rosa at det næsten er løgn, men blev hooked på et helt lyst look til de grå skyer der hærger.

Here is the second look I styled in my collaboration with Sarenza. I chose the black patent wingtips (and the white shopper snuck in, there is something alluring about the all-white color) and I styled them with the most amazing ‘foam’ pants from Designers Remix. The combination of scuba and patent are quite nice – there is no way around the Ganni coat this season either .. The sweater is from Part Two and is so delicatly pink that it is almost a lie, but i was hooked on a completely bright look in contrast to the gray clouds.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm day 2 & 3