Sarenza: Georgia Rose wing tips

Sarenza: Georgia Rose bow slippers

P1140682 P1140699 P1140684 P1140697 P1140700

 

Just Female pants & jacket, BISOU pour Won Hundred turtleneck & Georgia Rose black slippers from Sarenza.dk.

Det 3. og dermed sidste look jeg har stylet i mit samarbejde med Sarenza. De sorte sling backs med sløjfer fra Georgia Rose er nok de fineste damesko jeg har i min samling pt. Jeg er helt forelsket i dem, fordi de er så små og fine. Jeg må indrømme de nok er liiige kolde nok nu, men til varmere dage vil jeg bruge dem med ankelkorte jeans og en silkeskjorte, nu blev det med det fineste prikkede sæt fra Just Female (det er ikke online, men har fået lovning på at det skulle være i butikkerne) og en strik fra vores BISOU pour Won Hundred kollektion.

The 3rd and thus the last look I styled in my collaboration with Sarenza. The black sling backs with bows from Georgia Rose is probably the cutest footwear I have in my collection atm. I am completely in love with them because they are so small and delicate. I have to admit: they are really fucking cold now, but for warmer days, I’ll use them with ankle cut jeans and a silk shirt, today it was the cool polka dot set from Just Female (it’s not online, but it should be in stores) and a knit from our BISOU pour Won Hundred collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarenza: Georgia Rose wing tips