Rika my love

100% ren opvask & fin hud

P1160585 P1160567

#1: 100% ren opvask & fin hud

Jeg er vokset op i et vaskeægte borgerligt hippie hjem. Det betyder at jeg ikke måtte få Nutella, gå i Buffalo sko eller spise slik med farvestof i. Det betyder også at alt fx. er økologisk og uden parfume. Og det har sat sine spor – helt til i dag. Jeg drømte om den Lyseblå Bamseline duft, håndsæbe med lavendel duft, de glitrende shampoo og saftevand – helst den helt farligt grønne. Det resulterede i et heftigt oprør i form af kinder mælkesnitte, glimmer make up og præcis den glitrende shampoo. Men hvor er jeg nu? Back to scratch. Jeg kunne aldrig drømme om at købe hverken opvaskemiddel, håndsæbe eller vaskemiddel med duft. Det skal være rent, allergivenligt og uden parfume og farvestoffer. Derfor (og det er altså ægte!) har jeg lavet et samarbejde med Neutral hvor jeg i dag og de følgende 2 søndage vil skrive lidt om de Neutral produkter jeg bruger OG give jer et indblik i hvordan jeg OGSÅ bruger dem.

First op er Neutrals opvaskemiddel – jeg er meget heldig (not) at jeg ikke har en opvaskemaskine, men tilbringer uendeligt lang tid i mit mikroskopiske køkken med Beyoncé på fuld knald og 3 dages opvask. Det er vel næppe en ukendt situation (please sig der er andre der kender det?). Jeg har opgivet at bruge andet opvaskemiddel af den grund at jeg nyser og mine hænder krakelerer (ægte!), så det er egentligt så simpelt. Noget jeg er fan af, er multifunktionalitet og derfor bruger jeg det smarte kneb, at rense mine make up pensler i en klat Neutral opvaskemiddel og en klat mandel olie fra Urtegaarden. Det møffer man bare sammen, gnider penslerne rundt, renser dem i vand og lader dem tørre med hårene ned ad. Jeg bruger meget lidt make up og jeg kan mærke at det helt klart er det bedste for min hud. Derfor er jeg også ret påpasselig med fx. at rense mine pensler ofte, fordi når min hud har det bedst med så lidt som muligt, så skal det i hvert fald ikke komme fra beskidte pensler. Og jeg lover jer at i bliver overrasket første gang i renser dem, it’s nasty!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rika my love