Suka Cph & Davines

Eun-Jung Lee

P1180068 P1180077 P1180066 P1180059

 

Sweatshirt by Eun-Jung Lee for Muuse

Her er den anden scube sweatshirt som jeg bare har glædet mig til at vise jer! Jeg så den første gang i August på CIFF messen under modeugen da jeg besøgte MUUSE standen. Nu er den endelig kommet i produktion og den er endnu sejere end jeg husker den. Den har hængt på en bøjle foran mit skab i et par uger og jeg kan ikke lade være med at kigge på den. Den er så sej den måde den rynker på og materiale er sådan noget man har lyst til at trykke på hele tiden. Der er lufthuller til albuerne som ser ret svedigt ud og så er mint grøn bare ikke helt dum.

I’ve been waiting for this awesome sweatshirt since i saw it during fashion week in august and now it is finally here and even more cool! I canøt stop looking at it and the material make med wanna hug it. I love how it wrinkles up when i use it, such a big contrast to the stiff material. I love the little elbow peep holes and the mint green is spot on.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suka Cph & Davines