Suka Cph & Davines

_65A6476 _65A6544 _65A6542 _65A6535

 

I forrige uge var jeg inviteret til frisøren med Davines hos Suka Cph som ligger i Hyskens stræde. Jeg fik æren af søde Sanne som frisør og havde godt selvskab af både Mie, Lily, Tine, Cathrine og Rikke samt de søde damer fra Noise PR og Davines som stod for hele arrangementet. Jeg havde besluttet mig for at det var døds nødvendigt at få klippet mine spidser, så det var #1 og så ville jeg gerne have mere lyst hår (mere vil have mere, ik?), og den var Sanne med på og ydermere er hun mega god til at lave striber, så det var just my luck. Jeg fik lagt en masse tynde striber i håret i 2 (tror jeg) nuancer og så klippede Sanne ca. 5-7cm af mine spidser. Jeg plejer altid at få klippet etager i mit hår, men denne gang blev det fuldstændig lige over, og det kan jeg faktisk meget godt lide. Man skal jo også prøve noget nyt, ik? Til sidst vaskede Sanne mit hår og brugte den hårkur fra Davines som jeg faktisk selv bruger (se selv her) og så tog fanden ved mig og vi begav os ud i et lyserødt eventyr med Davines Alchemic Red som blandet med Silver (som er den jeg normalt bruger) giver håret et svagt lyserød skær. Det lyder nu ikke så farligt, vel? Men det er altså ret vildt for mig 🙂 Heldigvis blev (synes jeg) resultatet mega fint og jeg har allerede fået lidt lyserødt blod på tanden, så jeg må prøve det lyserøde igen snart!

Last week I was invited to the a hair loving evening with Davines at Suka Cph located in Hyskens Stræde. I had the honor of sweet Sanne as my hairdresser and had good company of both Mie , Lily, Tine, Cathrine and Rikke and the sweet ladies from Noise PR and Davines who arranged the entire event. I had decided that it was much needed to get a hair cut, so that was # 1 and then I would like to have even blonder hair (more want more, right? ) and Sanne was game, and even high light master, so it was just my luck. I got a lot of thin stripes in my hair in 2 (I think) shades and then Sanne cut  approx  5 – 7cm of my ends. I’ve always had layers in my hair, but this time i had a stright cut, and  I really like it. You have to try something new right? Finally Sanne washed my hair and used the hair treatment from Davines that I actually use myself (see for yourself here) and then i guess the friday spirit took over and we set out on a pink fairy tales with Davines Alchemic Red mixed Silver (which is the one I normally use ) that gives hair a slight pink tinge. It doesen’t sounds so dangerous, but it was quite a big deal for me 🙂 Luckily (imo) the outcome was so cool and I ‘ve got a taste for pink hair, so I have to try it again soon!

1 kommentar

  • Christina

    Rigtig flot hår, dog er frisøren efter min mening ikke kommet helt langt nok ned mod hovedbunden med striberne, da der allerede er en lille udvoksning. Synes hun burde komme længere ned. Til gengæld er striberne meget flot lagt, tynde og meget naturligt look. Jeg er ikke begejstret for det lyserøde look, du omtaler, men det er jo en smagssag.Det er til gengæld en virkelig flot klipning! Sikke et flot hår, du har.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Club Monaco Spring 2014