Pearl earring

Essie spring 2014

P1180160

 

Fik Essie spring ind af døren i sidste uge og toppet med solskin og tulipaner fra min mand blev jeg faktisk i forårs humør. Er dog ret hooked på pudderfarvede/naturlige negle med min gel coat fra Dior pt. så vil starte med at prøve de to yderste, Romper Room og Spin the Bottle. Hvilke er jeres favoritter?

Just got the latest Essie Spring collection last week and when the sun shined and my guy bought me flowers, it almost was like spring. I’m really into nude/neutral nails with my Gel Coat from Dior at the moment, so first up will be Romper Room and Spin the Bottle. Which one is your faves?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearl earring