160514: pearl cuffs and sporty arms

160514: going out

2014-05-16 21.13.01.jpg
2014-05-16 21.13.13.jpg
2014-05-16 21.14.12.jpg
2014-05-16 21.14.23.jpg
I går aftes trodsede min kæreste og jeg helligdags sløvsindet og gik ud for at spise. Vi tog på Wokshop og fik Kwitiaow Neua Sab og Thai Green Curry… og rejechips og øl. Jeg havde taget mine mest chilleren og meget yndlings bukser på og en blonde top (uha hvor festligt) og for at det ikke skulle blive for bart, så min sorte silke kimono oven på. Smart tænkte jeg og cyklede afsted, men helt ærligt, følte mig lidt kikset i kimono på Thai restaurant. Kender i det? man vil gerne se ordenlig ud når man skal spise blandt andre (fremmede) mennesker, men lige frem at klæde sig tematisk på kan være lidt for meget. Jeg anerkendte fejlen og endte med at spise i min meget gennemsigtige top. Ja. 

Last night my boyfriend and I snapped out of the bank holiday mindset and went out for dinner. We went to Wokshop and got Kwitiaow Neua Sab and Thai Green Curry… and shrimp chips and beer. I wore my most chilled and very favorite pants and a lace top (oh how festive) and to make it a littles see through, my black silk kimono. Nice, I thought as I biked along, but frankly, i felt a little clumsy in a kimono at a Thai restaurant. Do you know the feeling? you want to look decent when you are going to eat amongst other people, but even to dress the theme, can be a bit too much. I recognized the mistake and ended up eating in my very transparent top. Yes.

Designers Remix bomber jacket, Filippa K kimono (in cream here), Soaked in Luxury top (similar here), InWear pants, Adidas Stan Smith sneakers.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160514: pearl cuffs and sporty arms