160514: going out

the new gladiators

IMG_9289.jpg
IMG_9303.jpg
IMG_9299.jpg
IMG_9295.jpg
IMG_9279.jpg
Jeg havde to sandaler på min to do liste denne sæson og de er heldigvis i hus. Det ene par er Holden slides fra Isabel Marant som jeg med nød og næppe fik raget til mig. De andre er OHIO sandalerne fra Designers Remix, som er en moderne version af gladiator sandalerne. De kommer til at gøre tjeneste til et af de to bryllupper jeg skal til, her til sommer, det er nemlig havefest og det byder jeg ikke mine stilletter… og en aften i flade sandaler bliver nok også meget lækkert. 

Baum und Pferdgarten dress (in blue and orange here), Diesel jacket (similar here), Designers Remix OHIO sandals & HAN Kjøbenhavn sunnies

Photo by Anders Nottveit

2 kommentarer

  • Amalie
    WAUW, hvor er du mega-fin! Jeg er helt vild med både sanddaler og dit outfit generelt. Håber du har haft en lækker weekend!
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie
    Jeg er helt forelsket i Designers Remix sandalerne! Jeg skal lige høre, hvordan er de i størrelsen? Bruger normalt 38 – er disse helt normale i størrelsen? 🙂 På forhånd tak!
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160514: going out