Nuit Comme Oui

Lina Lou

2014-05-19 15.39.11.jpg
2014-05-19 15.39.14.jpg
2014-05-19 15.39.21.jpg
2014-05-19 14.59.19.jpg
2014-05-19 15.22.05.jpg
Inden Elle Style Awards, var jeg så heldig at blive inviteret i stolen hos Lina Lou Coiffure på Gl. Mønt. Her kunne jeg sidde og drikke kaffe og spise chokolade, snakke med Tikkie og instagramme, alt imens mit hår blev fikset. Jeg fik klippet en ordenlig slat cm af, fik en grundig hårkur og så satte Helle mit hår i en pæn og enkel hestehale, som vi blev enige om passede bedst til midt ellers lidt friske outfit. Heldigvis var Helle med på at det ikke skulle være den helt store opsætning, for det er altså ikke rigtig mig. Jeg ville gerne have det skulle være pænt og lidt ekstra flot, og det synes jeg virkelig at det blev. Det er åbenbart mere kompliceret at lave en hestehale end jeg troede!

Helle fik som sagt klippet en god del af mine lokker, for selvom jeg ‘lige’ er blevet klippet, så vokser det altså som ukrudt, mit hår. Denne gang tyndede hun lidt ud i det, for mit hår er ret tykt og kruser lidt, så det er  nogt af en bong, hvis det ikke bliver fikset. Jeg har været så glad for det og tror altså at jeg må ind i en rutine med at blive klippet hver 3. måned, for håret ser altså bare pænere og sundere ud. Jeg har også to sommerbryllupper jeg skal til, så de må være næste deadline. 

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lina Lou og de søde damer der nede, det var en fornøjelse og virkelig en luksus at komme forbi deres kyndige hænder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nuit Comme Oui