080614: That tee

#whatbeautyfeelslike

whatbeautyfeelslike.jpg
I samarbejde med Veet har jeg i denne uge sat mig for at vise jer #whatbeautyfeelslike hos mig. Sommerben med kradsende stubbe er ikke lige det der får mig til at føle mig sommerskøn, men det er også så meget mere. At passe på sin krop og sit sind rækker langt udover fysisk fremtræden og forplanter sig langt ind i min hverdag – fra yoga, til at være sammen med vennerne og i mit arbejde. Jeg er gået i gang med at teste Veets produkter – startende med Easy Wax og glæder mig til smækre stænger og armhuler uden lommeuld (i ved, det der fra ens trøje som lige har sat sig så flot i armhulerne?). Følg med på instagram @fredesblog og #whatbeautyfeelslike i de næste 7 dage. I kan også vinde noget!!

Together with Veet i have set out to show you guys #whatbeautyfeelslike – for sure soft silky legs is one part of it, but it’s so much more. If i take good care of my mind and body it evokes the best feeling through all i do, from sports to hang out with friends, work and school. I started out by testing some products like Easy Wax, and i can’t wait to have silky soft legs and armpits without fluff. Stay tuned on @fredesblog and #whatbeautyfeelslike on instagram to see what make me feel awesome, and you can also win stuff! Whats not to like!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080614: That tee