Poodle look

210614: Party skirt

P1230186.jpg
2014-06-21 16.35.16-1.jpg
2014-06-21 16.33.41.jpg
I går blev verdens bedste storesøster fejret på behørigvis. I anledningen af de 40 år der var på programmet tænkte jeg at en lædernederdel var passende – sådan lidt voksenagtig, men med slids, så lidt party going on stadig. Jeg havde mine Opening Ceremony sandaler på og jeg holdt hele aftenen i dem. Og der blev danset en del. Det var virkelig en god aften og jeg tog flere vagter som shots pige, hvilket jeg betaler prisen for i dag. Hej hej!

Yesterday we celebrated my older sisters birthday. I went for a leather skirt, the 40 years taken into account. I thought it was grown up appropriate, and with a high slit, still party like. I danced all night long in my Opening Ceremony heels, they are seriously the best! I took some shifts as the shot girl, a price i’m paying today. See you later!

Won Hundred skirt & tee (similar here) and Opening Ceremony heels from Sarenza.dk

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poodle look