slipper time: Vagabond

Berlin looks #1

2014-07-06 19.09.18.jpg
2014-07-06 19.11.20.jpg
2014-07-06 19.10.46.jpg
I får lige mine outfits fra Berlin over et par gange. Søndag aften besluttede vi os for at hvidvin foran vores vindue, i den sidste solstråle var vejen frem og efterfølgene spiste vi virkelig god pizza i Friedrichshain og drak øl foran Cassiopeia… og det var stadig 30 graders varme!

Jeg sportede en ny kjole fra Just Female og mine nye Superstars som jeg havde købt dagen før i Adidas i Mitte, i min størrelse – top$$$

A look from my trip to berlin this weekend. On sunday we went for white wine in our window and pizza and beer. Perfect timing since the weather was awesome. I was wearing a new dress from Just Female and my Superstars that i bought the day before at Adidas in Mitte.

 

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

slipper time: Vagabond