MIL: day one

MIL: day two

DSC03036.jpg
Anden dag her på Musik i Lejet. Jeg brugte de første mange solskins timer på at have det meget dårligt, men efter lidt overtalelse og en is fik Sidsel lokket mig med på stranden. Vi svømmede, spiste chips, læste og drak drinks inden vi mødtes med nogle venner på Strand Hotellet og senere fik mega lækre burgere og øl på festival pladsen. Efter endnu en virkelig smuk solnedgang og et par øl på stranden, så vi When Saints Go Machine. Det var en virkelig optur koncert og en perfekt afslutning på aftenen. 

Cecilie Copenhagen set, Ray Ban clubmaster foldable sunglasses and Adidas Superstar sneakers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIL: day one