040814: REISSxRS

Denim & Supply: Project Warehouse

PL02565733.jpg
PL02560499.jpg
Selvom der raser en mindre hedebølge i DK pt, så lurer en ny modeuge lige om hjørnet, og denne tid betyder også ny sæson, og med ny sæson kommer nye kampagner. Dette efterår lancerer Denim & Supply Ralph Lauren (på en måde Ralph Laurens bohemede søster) Project Warehouse. De har sammen med 3 internationale artister sat hårdt ind på at aktivere mode og kunst igennem masser af online aktiviteter de næste par måneder i deres 3 missioner. 

Første artist er DJ og producer AVICII (i kender nok det uptempo country nummer Wake me up?). AVICII har i samarbejde med Denim & Supply lavet en musikvideo til selvsamme nummer med flotte flotte russiske Kristina Romanova som smuk 2014ish bondepige. Ud over at have det face, så gad jeg da egentlig også godt ride rundt på manhattan på hesteryg og feste om aftenen. Altså bare hvis nogen skulle spørge?

AVICII’s mission er at samle instavideoer af folk der danser, som en teaser for hans hans nye album og det kan du være med til!

Hvis nu du godt gad at være med i den teaser, så skal du bare få gang i stængerne og oploade en instavideo hvor du danser og tagge den med #projectwarehouse. Først ryger den ind på Denim & Supply hjemmesiden og siden hen bliver 25 udvalgt til at være med i den endelige teaser. Kom nu!

Du kan læse mere om AVICII og Project Warehouse lige her.

Although there’s raging a minor heat wave in DK atm, Fashion Week is just around the corner, and this means new season – this time, Fall season, and with a new season comes new campaigns. This fall, Denim & Supply Ralph Lauren (Ralph Laurens bohemian sister), launches Project Warehouse. They’ve teamed up with three international artists to put a hard efforts into activating fashion and art through lots of online activities over the next few months, in what they call their 3 missions. 

The first artist is DJ and producer Avicii (i know probably the uptempo country song Wake me up?). Avicii has collaborated with Denim & Supply to make ​​a music video for the same song, starring beautiful Russian model Kristina Romanova as an awesome 2014ish peasant girl. In addition to the face, I’d also really like to ride around Manhattan on horseback and partying at night. Just if someone were to ask? 

Avicii’s mission is to gather instavideos of people dancing, as a teaser for his his new album, and you can help! 

Now, if you want to be in the teaser, then you should just get your legs going and upload one instavideo where you dance and tag it #projectwarehouse. First it’s gonna go on a feed on the Denim & Supply website and later 25 selected videos will be included in the final teaser. Come on, get dancing! 

You can read more about Avicii and Project Warehouse right here.

Published in collaboration with Denim & Supply

1 kommentar

 • Kathrine
  Denne modeuge er simpelthen fantastisk de er virkelig et stærkt felt DK har at byde på, jeg deltog selv til Baum und Pherdgarten showet igår + modemessen Gallery i Forum hvilket var en oplevelse som altid. Personligt er jeg ikke så meget til denim -selvfølgelig udover jeans 😉 – dog finder jeg altid noget inspirerende ved mærker af denne stil heriblandt Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, da de virkelig altid formår at skabe en tydelige LA feel i deres editorials, AD kampagner og kollektioner….

  knus Kathrine

  tjek gerne min blog ud
  http://lapetite.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

040814: REISSxRS