080814: fuck socks

Copenhagen Fashion Week SS15: Steal the look

baum.jpg
baumlook.jpg
DRlook1.jpg
DRlook2.jpg
DR.jpg
gannilook.jpg
ganni.jpg
mads2.jpg
mads1.jpg
mads.jpg
Okok det har været modeuge – det er vidst gået de færreste næser forbi. Men udover instagram billeder med Ganni svedbånd og vin i solen, så tænkte jeg at vise jer nogle catwalk looks som jeg tænker at stjæle allerede nu. Og det har jeg lavet en guide til. Mange af de key items der skridtede ned af de hvide runways kender vi nemlig allerede, og de har aldrig været en skam at være lidt på forkant. Så hvis du vil stjæle stilen fra SS15, så gem dine dungarees, den boxy læderjakke, kimonoen, dine culottes, de løse læderbukser, fake fur og sporty jakke.

Mouse over billederne for at se hvor de forskellige ting er fra.

Okay it cannot be a suprise for anyone, that the Copenhagen Fashion Week just rushed in last week, no? But besides insta snaps of Ganni sweatbands and cold wine, i thought i could be at your service with a guide. So why not steal the look from the catwalk now? So many key items shown on the catwalk is already in you closet. Keep your dungarees, the boxy leather jacket, your culottes, the loose fit leather pants and your fake fur. They will happen again!

Mouse over to see where the items are from.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080814: fuck socks