Copenhagen Fashion Week SS15: Steal the look

Sunny sunday

2014-08-03 16.40.19.jpg
2014-08-03 16.40.01.jpg
Sidste søndag spiste jeg en solrig og svedig (altså meget!) frokost på Dyrehaven. Det er et af mine yndlingssteder i KBH, man kan få æg, avocadomadder, hønsesalat, billig kaffe, tarteletter og sport cola. Jeg er der måske lidt for ofte, men det er godt og billigt – så hvis i kommer forbi København og Sønder Boulevard, så smut der forbi.

Kjolen er flot, ik? den er fra Marimekko og det havde jeg slet ikke troet. Men faktisk så behøver man ikke købe et helt sæt + tallerkener og puder, som det virker som om at det fleste damer (som er over 60) ellers gør. Nej det smarte er at man bare kan tage en kjole eller en virkelig pæn clutch og fjerne det fra farve og blomster suppen og så er det helt pænt og passer godt til sneakers. Smart ik?

Last sunday i had a sunny and really sweaty lunch at my fave Copenhagen spot Dyrehaven. You get classic danish food, good and cheap coffee and i’m there way to often. So if you are heading to Copenhagen, make sure to stop by!

This dress is pretty nice right? I’m sure you wouldn’t have guessed that it is from Marimekko. Actually you don’t have to buy everything Marimekko, you know a full outfit with matching plates and a pillow.. You can just pick out a nice dress or this awesome clutch. Good trick, right?

Marimekko dress, MAANII x BISOU bag, Ray Ban meteor sunnies & Adidas Superstar II sneakers. Affiliate Links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week SS15: Steal the look