Hey Ganni!

130814

P1230294.jpg
P1230339.jpg
 .jpg
P1230345.jpg
Jeg nyder ret meget stilheden og lidt sol og natur inden mit liv skal gå fra sommerferiehverdag til uni og arbejdehverdag. Mon jeg får isabstinenser og søvnunderskud?

En anden snak er at min kæreste endelig har sine egne hvide skjorter i fred, hvilket jeg er sikker på at han er glad for, tror han var lidt træt af at vi var to om at gå i hans tøj… Kjær København har nemlig lavet en skjorte til mig (og til andre, men jeg er bare rigtig glad for den! (det kunne dog være ret svedigt hvis den kun var til ære for mig..)) og det er ‘the boyfriend shirt’ (her er vi vant til at skrive jeans, men nej det er en skjorte, boyfriend jeans må i finde på Asos)- ikke som de første, men den er succesfuld. Den er lavet i en blanding af silke og bomuld og er helt tynd og blød, perfekt længde og stadig feminin (så jeg bekymrer mig ikke om at min kæreste skulle få et godt øje til den). Jeg har før erklæret min kærlighed til deres gråmelerede t-shirt og det er altså samme slags kærlighed jeg kaster på Fiolstræde skjorten. Så ved i det!

Kjær København shirt, Charlotte Wendes bracelet, Nike split running shorts (similar) & Ray Ban sunglasses.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Ganni!