130814

Guadalupe

DSC03123.jpg
DSC03127.jpg
DSC03134.jpg
Stine Goyas Pre-Fall 14 kollektion er en af mine aller yndlings fra hende. Er allerede så glad for Kepler kjolen som jeg købte i Adélie i starten af måneden. Har lige set den også findes i hvid og er stærkt fristet! En anden ting fra kollektionen som jeg før har skrevet om, er Guadalupe strikken. Synes den er helt fantastisk i farverne og blandingen af det gennemsigtige nylon og tynde strik. Her er den lige i sommerhus setting, med endnu en sommer favorit – nemlig Cecilie Copenhagen shorts. Når jeg en dag kommer hjem fra Sommerland Tisvilde, så vil jeg style den med sorte herrebukser og Stan Smith sneakers.

Hvis jeg lige skulle shoppe et par andre ting fra Stine Goya Pre-Fall 14, så skulle det være den lyseblå læderjakke (hvis jeg var meget rig!) og denne lille korte vatterede sag!

Stine Goya Pre-Fall 14 Guadalupe knit, Cecilie Copenhagen shorts, FWSS sunglasses (similar) & Adidas Superstar II.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130814