Girl & Sandal crush

150814: Friday running around

3.jpg
4.jpg
6.jpg
2.jpg
5.jpg
I fredags rendte jeg rundt for at catche op på et par ting inden weekenden bød sig og nogen skulle fejres. Blandt andet lavede jeg en hel væg af frynset silkepapir og så kiggede jeg på alt for pæne støvler hos Henny & My som jeg virkelig overvejer at smide mine lommepenge efter…

This friday i spent catching up with life in the city before the weekend, and amongst other things i made a whole pinata wall and was more than tempted by som really cool boots at Henny & My that i’m seriously contemplating… 

Second female shirt, Gina Tricot culottes (similar), Isabel Marant slippers (similar), Savannah Wild bag (similar), Dolce & Gabbana sunglasses (similar), RebekkaRebekka ring (similar) & Pønt earcuff.

2 kommentarer

 • Betina
  Lavede du væggen til Tikkies bryllup? Jeg skal have detaljer! Den ville være så fin til mit bryllup!
  missbetty.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Jeps det gjorde jeg! Vi klippede silkepapir, som var foldet på midten, ca. 2/3 dele op i ok brede strimler og så tapede vi dem op bane for bane med malertape. Ret simpelt men tidskrævende 🙂
  Og tillykke 😉
  fredesblog.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl & Sandal crush