150814: Friday running around

Wedding party #1

2014-08-16 13.56.41.jpg
I lørdags var jeg som sagt til bryllup hos en af mine bedste veninder, nemlig Tikkie. Forberedelserne har ikke gået stille for sig og det er ikke en overdrivelse at jeg har glædet mig i et helt år..! Første del af dagen var vielsen på rådhuset og i den anledning var jeg i mit yndlings sæt fra Lovechild 1979 og havde en flot fyr under armen.

This saturday was the big day for one of my best friends Tikkie and her now husband. I have to say that i’ve been looking foreward to this wedding for almost a year and the planning have been so much fun. First part of the day was the actual wedding ceremony at the city hall. For this i wore my fave suit from Lovechild 1979 and my good looking guy.

Lovechild 1979 jacket & pants, Gina Tricot tee, Isabel Marant slippers, Maanii x BISOU bag & Dolce & Gabbana sunglasses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150814: Friday running around