Custommade AW14

250814: hey monday hey

DSC03545.jpg
DSC03542.jpg
DSC03533.jpg
Mandags hilsen! Trak i min flotteste Goya strik og flashy sneakers efter reformer og løb et par ærinder i byen. Har forresten fundet et par nye favorit jeans, de hedder ‘Used Jeans’ og har ok meget stretch i, men er stadig tykke nok til ikke at blive for leggings agtigt. Har fundet dem her på udsalg. 

Monday oh monday! Put on my fancy sweater and flashy sneakers to run some errands in town. Btw i found a new denim fave from Just Female, they are called ‘Used jeans’ and got that perfect combo of stretch and a tight fit – these wil def. be a classic! I found them on sale right here.

Filippa K jacket (similar here), Stine Goya knit, Just Female jeans, Nike Huarache Light sneakers from Rezet Store, Ray Ban Meteor sunglasses, RebekkaRebekka necklace & Maanii x BISOU bag.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Custommade AW14