Sweden here we go!

Neutral: Parfumefri Hverdag

2014-09-02 13.58.40.jpg
Kender i det, man sidder i sofaen, der er Beverly Hills Marathon i fjerneren og puddelhunden sover på ryggen med hovedet dinglende udover kurven. Der er varm kaffe i koppen og Brenda græder over Dylan. Alt er perfekt! Lige så stiller begynder det ene øje, først svier det lidt, så bliver det vådt og så begynder tårerne at trille ned ad kinden. Det er kun det ene. Det er ret irriterende fordi jeg ligger på siden og dråberne bliver opsamlet i mellem brilleglasset og min kind. Brenda græder stadig, Emily sætter hende på plads. Det sker alt for tit og jeg er træt af det. Jeg bruger nemlig ikke parfume. Jeg kan ikke tåle det, min øjne løber i vand, jeg nyser og får hovedpine. 

Af samme grund bruger jeg nemlig heller ikke parfume og jeg synes selv jeg er god til ikke at udsætte mig selv for det, i min hverdag. I samarbejde med Neutral og i forbindelse med deres kampagne Parfumefrihverdag.dk har jeg sat mig for at kigge mig selv lidt efter i sømmene.  Hvor hellig er jeg? 

Jeg bruger ikke forfærdeligt mange produkter, men dem jeg bruger – dem har jeg gransket. Og til min store forfærdelse er der sgu noget parfume at spore i min reneste hverdag. Nedenfor har jeg listet de produkter jeg bruger;

Håndsæbe fra Neutral

Deodorant fra Neutral

Ansigtscreme Rudolph Care

Body lotion Tromborg

Ansigtsvand fra Bioderma 

Ansigtsrens fra Ibuki

Solcreme fra Rudolph Care

Opvaskemiddel fra neutral 

Ud af de her 8 produkter, indeholder 4 af dem parfume. Rudolph Care skriver natural bagefter og Tromborg skriver essential oils, hvor Ibuki bare skriver fragrance. Og her gik jeg og troede at jeg var så parfumefri.

Parfumefri hverdag er en kampagne der handler om parfumeforbrug og de parfumefri zoner i vores liv og hjem. Her kan du gå ind og indtaste dine egne parfumefri zoner og faktisk også vinde en røvfuld produkter fra Neutral. I næste uge vil jeg lige gennemgå de der parfumer som åbenbart findes i min hverdag og fortælle om mine parfumefri zoner (who would have thought!) så stay tuned, eller hvad det nu hedder.

Indlægget er lavet i samarbejde med Neutral.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweden here we go!