100914: High necklines

Parfumefri zoner

neutralzoner.jpg
Som jeg kunne afsløre i sidste uge (OMG) så er jeg sku ikke så parfumefri som jeg går og tror. Uden at være fanatisk så holder jeg mig fra parfumerede produkter, som udgangspunkt fordi jeg begynder at nyse og mine øjne løber i vand. 

Neutrals kampagne Parfumefri Hverdag sætter parfume forbrug på programmet og opfordrer til at tænke over dit parfumeforbrug. Lige nu kan du gå ind på Parfumefrihverdag.dk og markere dine parfumefri zoner inden for Opvask, Tøjvask, Hudpleje, Kropsvask & Hårvask. Når du tilmelder din zoner støtter Neutral nemlig Astma-Allergi Danmark med 5 kr og du kan deltage i konkurrence om en heeel masse Neutral produkter. Jeg har tilmeldt mine zoner, opvask og tøjvask – her bruger jeg 100% parfumefri produkter og har aldrig gjort andet. Mht. kropsvask, hårvask og hudpleje varierer det mere, nogen gange parfumefri og andre gange ikke. Det kommer an på hvilke produkter der passer til min hud og mit hår – hvilket varierer meget. Jeg gad egentlig godt at bruge flere parfumefri produkter og når jeg finder et produkt som passer til mine behov OG som er parfumefrit, så holder jeg altså fast i det!

Har i parfumefri zoner? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100914: High necklines