280914: Weekend throw back

Luksus Tøjbazar 5. Oktober

10723592_10152336591845684_443179941_n.jpg
I morgen kan i finde mig lige nede i Kødbyen, nærmere bestemt SOHO kontorhotel hvor der er Luksus Tøjbazar. Jeg har pakket taskerne med en masse gode køb bla. sko, sneakers (mit hjerte bløder) og frakker – jaja men det er der altså! Og hvis nu i ikke bruger str. baby i sko eller overhovedet ikke mangler en nice frakke, så er der jo en mio. andre damer der bare sælger for vildt ud af deres endnu vildere garderober. Så ja, kig nu bare forbi mellem 11-16 ik.

Find event på facebook her.

Nu vil jeg smutte tilbage til mit lorte wi-fi, det virker seriøst kun hvis jeg sidder heeelt tæt på routeren, og min opgave om Google+! 

Tomorrow ill be seeling all my good stuff at Luksus Tøjbazar at SOHO in Kødbyen. Stop by for good buys from me or any of the other really cool ladies sharing their wardrobes 😉

Find the event on facebook here.

Gotta get back to my lousy wi-fi, that will only work if i’m sitting ON the router, and my report on Google+!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280914: Weekend throw back