The dove

Hey monday and puffy jacket

P1220276.jpg
P1220259.jpg
P1220286.jpg
Har trykket aflever på min opgave, drukket min kaffe op og er klar til en god mandag. Pt. er det min puffy jakke fra Mads Nørgaard der redder mig når det er morgenkoldt eller efteråret bare kommer lidt bag på mig. Elsker at den er puffy og shiny! Forresten så har Diesel lavet en højtaljet version af Skinzee som jeg ved mange har ventet på, de er så awesome – og selvfølgelig dem jeg har på. 

Nyd jeres mandag og følg med på insta i løbet af dagen, skal ordne ærinder og holde møder og tager jer selvfølgelig med – @fredesblog

Just handed in my report (deadline on a monday, how cruel!) and had the last of my coffee, so now i’m ready for you monday! These days my puffy jacket from Mads Nørgaard is saving my ass. It’s warm and looks awesome. My jeans are the highwaisted Skinzees – so perfect, so for those of you who have waited for them, this is your time. 

Enjoy your monday and follow along on instagram @fredesblog

Mads Nørgaard puffy jacket, Ganni roll neck, Diesel high waisted Skinzee jeans & Adidas Superstar.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The dove