Disney & Wood Wood

Superstar jacket

P1220554.jpg
P1220561.jpg
P1220568.jpg
P1220522.jpg
P1220525.jpg
P1220572.jpg

Egentlig havde jeg lånt denne har frakke da jeg skulle til Paris. Men til Paris kom jeg aldrig, for Air France strejkede. Det skulle dog ikke afholde mig fra at prøve den og snuppe et par billeder, for jeg må indrømme at jeg synes den er virkelig sej. Nu er jeg ikke en pels pige (som man siger), så meningen var at gå for et look der ikke blev for damet. De sporty striber i pelsen hjælper det lidt på vej, og synes det virkede oplagt at bruge mine Superstars til – de er jo nærmest i familie. Inden under er det er helt basic grå strik og højtaljede skinny jeans. Se så kan jeg godt tage en dame jakke på.
Jakken er fra Custommade og skulle lande i butikkerne i November. Den koster 6.000 kr. så jeg tror hellere jeg må skynde mig at aflevere den tilbage!

Ps. Custommade har lige lanceret deres helt egen webshop!

Actually, I had borrowed this has coat for when I was going to Paris. But I never got to Paris because of that Air France strike. But that shouldn’thold me from from trying it on and snap a few pictures, I must admit that I think it’s really cool. Now I’m not a fur girl (as you say), so the point was to go for a look that was not too ladylike. The sporty stripes in the coat helps it a bit and think it seemed obvious to use my Superstars in the look – they’re practically family, non? Underneath it is a quite basic gray knit and high waist skinny jeans. See, if we do like this, i’ll wear a lady like jacket.

The jacket is from Custommade and should land in stores in November. It’s about 1000$, so I better return it real soon!

Ps . Custommade just launched their very own shop !

Custommade fur, Kjær København knitDiesel Skinzee-Hi jeans & Adidas Superstar sneakers.

Affiliate links
SHOP THE LOOK

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney & Wood Wood