InWear Newsletter

WIN: Soaked in luxury

IMAG0455.jpg
P1230220.jpg
P1230231.jpg
P1230132.jpg
Denne uge er en gaveregn uden lige – for jeg har teamed op med Soaked in Luxury for at fejre deres nye webshop som netop er åbnet. Nu tænker i måske Soaked in hvad? Og det gjorde jeg måske også (indrømmet) tidligere i år, men måtte æde mine ord, for fx. denne top er vokset på mig og ovenstående frakke er blevet en ny yndlings. Den har også høstet en hel del kommentarer – selv hos de skrappeste veninder.

For at fejre åbningen og at i er søde – så vil Soaked in Luxury og jeg, meget gerne treate en af jer med et gavekort til webshoppen på 1500kr. Og det kommer man altså langt for, de holder sig nemlig nogle meget nice priser. 

For at deltage i konkurrencen skal i signe op til Soaked in Luxurys nyhedsbrev ved at sende en mail til soakedinluxury@dkcompany.com hvor der står Fredesblog i emnefeltet, inden den 7. November. Intet andet – easy peasy!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InWear Newsletter