The Weekend

301014: the same old new stuff

P1230272.jpg
P1230266.jpg
P1230259.jpg
P1230257.jpg
P1230256.jpg

Egentlig så kunne man tro at det her var præcis det samme som jeg havde på i fredags, men det er det faktisk ikke. Bemærk at det er Stan Smith og ikke Huaraches og det er ruskindsbukser og ikke velourbukser, omend stadig begge to fra InWear. Trøjen er go’ nok, det er den samme nye fluffy knit fra Filippa K som jeg muligvis aldrig tager af igen. 

Jeg fik mulighed for at teste webshoppen Me & The Met, en københavnsk webshop som tilbyder levering inden for 1 time i hele byen. Ret sygt. Jeg bestilte derfor denne sweater fra Filippa K og gik til yoga. Da jeg kom hjem havde min kæreste lavet mad og 5 minutter efter var Sarah fra Me & the Met ved min hoveddør med bestilte sweater og 2 ekstra størrelser, hvis nu den ikke skulle passe. Også ret sygt. Leveringen er gratis og tænker det kan redde en tøjkrise eller to hvis sådan en skulle opstå og ellers tænker jeg det er ret smart hvis man nu er mega travl på job, så kunne man jo lige få en levering i frokostpausen?

Ps. lige nu kan jeg se at Me & The Met holder midseason sale så du sparer 25% hvis du bruger koden MIDSEASONAW14 ved check out.

Actually, one could believe that this was exactly the same outfit as I was wearing on Friday, but actually it is not. Note that it is Stan Smith and not Huaraches and it’s suede pants and not velor pants, though still both from InWear. The shirt is good enough, it’s the same new fluffy knit from Filippa K which I may never take off again. 

I got the opportunity to test the webshop Me & The Met, a Copenhagen shop offering delivery within 1 hour throughout the city. Real sick. I ordered Therefore, this sweater from Filippa K and went to yoga. When I got home my girlfriend had been cooking and 5 minutes after Sarah was from Me & the Met at my front door with ordered sweater and 2 additional sizes if now it would not fit. Also quite sick. The delivery is free and thinking it might save someone tøjkrise or two if such a arise and otherwise I think it’s pretty smart if you now are mega busy at work, then you could just get a delivery during the lunch break? 

Ps. right now Me & The Met got a midseason sale so you save 25% if you use the code MIDSEASONAW14 at check out.

Soaked in Luxury coat (win 1500 kr. for Soaked in Luxury here), Filippa K fluffy knit via Me & the Met, InWear suede pants, Adidas Stan Smith sneakers.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Weekend