Fall hair

CPH:DOX 2014

Beyond_Clueless_credit_Illustration_by_Hattie_Stewart.jpg
Bronx-Obama-1.jpg
CPH:DOX er i fuld gang og som altid er der virkelig mange spændende film på programmet. Jeg har desværre ikke tid (eller råd) til at se alle de film jeg gerne ville, så har været fornuftig og udvalgt to som jeg virkelig gerne vil se; Dior and I og Trend Beacons. Men ellers har jeg læst og kigget på 1971, Beyond Clueless, Bronx Obama, Happiness, Nas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. I kan finde det ‘Lette overblik‘ her og læse mere om DOX her.

The danish documentary film festival CPH:DOX is full on, and as always, the programme is packed with interesting screenings. Unfortunately i don’t have time (or money) to see every movie i want to, but i carefully selected two screenings that i bought tickets to; Dior and I and Trend Beacons. I also wanted to see 1971Beyond CluelessBronx ObamaHappinessNas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. You can get the ‘Easy overview‘ here and read more about the festival here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall hair