Advent: 1

Monday inspiration: simple days

tumblr_nfuuiwYsOz1qdsqp6o1_1280 (1).jpg
tumblr_nfu7hhwpUs1qdsqp6o1_500.jpg
tumblr_nftbl6DK4v1rsuch2o1_1280.jpg
tumblr_nf7zhc9s161rsyaepo1_1280.png
Jeg er blevet fuldstændig fanget af The Hunger Games. Så den første film i onsdags, Mockingjay pt. 1 i går og Catching Fire inden jeg faldt i søvn. Gale og Haymitch er mine yndlings.. og Cinna selvfølgelig. Hvem vidste at Lenny Kravitz ville se så bomben ud med øjenskygge? Har dog måtte løsrive mig Panems univers, for denne her uge er proppet med eksamensopgaver, et event med Adidas senere på ugen og en hel dag på skydning med Eastpak. Det er travlt men spændende og om 12 dage har jeg juleferie – hvilket er den bedste præmie at have for øje!

I får lige lidt mandags inspiration direkte fra tumblr. Det er næsten alt for forudsigeligt.

Husk forresten at det er sidste chance for at stemme om jere favorit look i Mads Nørgaards blogger challenge, og dermed få chancen for at vinde 5.000 kr. til webshoppen!

May the odds be ever in your favor!

I’m sooo hooked on The Hunger Games atm! I started watching the first movie last week, and last night i fell asleep as i watched Catching Fire. OMG! Gale and Haymitch are my faves, oh and Cinna. Lenny Kravitz looks so cool with eyeshadow! I had to let go of Panems world for the time being as my week is booked with finishing my examns, an event with Adidas and a whole day og shooting pictures in Copenhagen with Eastpak. Gonna be so much fun! I start my Christmas vacay on the 12th, so thats just my prize for the next two crazy busy weeks!

I got you some monday inspo – almost too obvious, right?

Remember that today is your last chance to vote (for me) in the Mads Nørgaard blogger challenge, and get the chance to win 5.000 kr. to the webshop.

May the odds be ever in your favor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent: 1