Advent: 3

New poster from Asian Santa

tumblr_n4pfgxVtDj1r8nxc1o1_1280.jpg
Da jeg hverken giver eller får julegaver i år, blev jeg ekstra glad da den asiatiske julemand gav mig et af mine yndlingsbilleder i gave. Det skal hænge i min stue og jeg glæder mig død meget til at få det op ved siden af et stort Ida Borg print. Kenneth du styrer!

Billedet kan ikke købes, men du kan deltage i konkurrencen om at vinde det lige her.

Since i’m not doing the crazy christmas gifting this year i felt super lucky that asian Santa decided to give me one of my fave pictures. It’s going to hang in my living room right next to a big Ida Borg print. Gonna be smashing. Kenneth you rule!

The pictures is unfortunately not for sale, but you can win it right here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent: 3