New poster from Asian Santa

the shirt dress

P1250030.jpg

Et intermistisk billede af mit outfit igår hvor jeg arbejdede hjemmefra. Elsker min kjole fra GANT Rugger som jeg har brugt en hel del på det seneste, både med strømpebukser og med sorte herrebukser inden under. Kjolen er faktisk designet efter Columbine Smilles skjortekjole som hun har på her. Glæder jer til at vise den ordenligt, uden selvudløser!

Idag skal jeg ikke arbejde hjemmefra så må nok lige komme i sving! Ses!

A different outfit picture, since i worked from home yesterday. I love my shirt dress from GANT Rugger that i’ve been wearing a lot lately, with tights or even black trousers. The dress is actually made from this shirt dress that Columbine is wearing here. I’ll try to snap a better picture of it soon. It’s really great.

Okay so today i’m not working from home. Better get moving!

GANT Rugger Smille dress

SHOP SHIRT DRESSES

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New poster from Asian Santa