Rezet wants you

231214

frede2312.jpg
frede2312.1.jpg
frede2312.2.jpg
Jeg har heldigvis en rimlig afslappet jul planlagt, så kan bruge dagen på at klare noget arbejde og købe en flaske vin til i morgen. Byen er virkelig hyggelig og emmer af julestemning med familier der hander ind og lys alle vegne. Glæder mig til en hyggelig dag i morgen og 4 fridage efter! Luksus.

I got myself a pretty chill christmas this year, and so far i only have to spend today working and buy a bottle of wine for tomorrow night. The city is buzzing with cozy christmas vibes and people buying the last presents. Can’t wait for a relaxing day tomorrow and 4 days of afterwards! So good.

Mads Nørgaard wool coat, Won Hundred turtleneck (blue here), Custommade pants, Puma Blaze of Glory sneakers & Katrine Kristensen necklace.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet wants you