241214: Happy Holidays

I’m here!

tumblr_msclvqRdyH1rznkaoo1_r2_1280.jpg
Jeg findes stadig – men hvis i har været på instagram er i nok heller ikke i tvivl 🙂 Jeg har nydt mine fridage og julen med mine venner og familie, så bloggen fik en pause. Har netop slukket for feriens sidste Harry Potter film (nok min eneste juletradition) og må efterhånden indse at jeg må ud af mit feriemode snart. Min mandag starter heldigvis med frisørtid – kig lige med i morgen, der deler jeg lidt inspiration til ny fritz. 

Forresten har jeg fundet vinderen af den smukke Baum und Pferdgarten kjole – Rikke Nybo 🙂 Tillykke!

I’m still here! Just hanging out and enjoying some time off with my family. I just watched the last Harry Potter movie which is kind of my only christmas tradition, so i try to keep that alive (!). I have to let go of my holiday mode and get ready for monday, that is approaching. Gonna start my week with a hair cut, so check out the blog tomorrow morning where i will share some hair inspo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

241214: Happy Holidays