donut life

all packed

P1250694.jpg
I dag tager jeg på ferie og jeg ville underdrive hvis jeg sagde jeg glædede mig meget, glæder mig seriøst helt sygt, har pakket 5 bikinier og tre badedragter, bøger (og lidt akademiske tekster – mit semester starter!), solbriller og Sidsels bøllehat. Jeg springer modeugen over i denne sæson, men mine d-vitamin depoter trænger altså til en re-fill (og fordi jeg skriver det, bliver det sikkert regn hele ugen..). Jeg har forudindstilt indlæg til jer i hele ugen, så i kan roligt kigge forbi. Ved ikke om der er instagram forhold, men hvis der er, kan i forvente palmer og drinks!

Today i’m going on vacay! I would be lying if i told you that i was excited. I’m beyond! I packed 1000 bikinis, some books (and academic papers – school starting!), sunglasses and Sidsels buckethat. I’m skipping fashion week this season, but my d-vitamin craving won (now i’m sure it will rain all week). I’ve been planing posts for the whole week, so please do check the blog. I’m not sure about the instagram conditions, but if i can i will post as many palm trees and drinks as possible!

Ray Ban sunglasses, Norse bucket hat, Davines su mask, La Roche Posay sun lotionFrit Flet book & Custommade top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

donut life