all packed

70’s vibe

DSC04389.jpg
DSC04394.jpg
DSC04395.jpg

Bliver mere og mere hooked på højtaljede bukser med vidde, selvom det kræver lidt mere overvejelse (fx. er det de dummeste bukser at cykle på arbejde i og de er ikke så gode venner med vandpytter og heldags regn – gid jeg ikke skulle være så praktisk, men indtil nogen gider at køre mig alle steder, så er jeg virkelig cykel og vejrafhængig, kender i det?). De her er fra Pernille Teisbæks kollektion for Envii, som jeg har stylet med Stan Smith (så forudsigelig er jeg nemlig) og en top fra Just Female som jeg synes har det fineste print. Lidt sofistikeret dalmatiner.

I’m getting more and more into high waisted and wide pants even though it takes just a little more consideration since it’s always raining in Copenhagen and i’m deeply dependent on my bike. These pants are from Pernille Teisbæks collection for Envii, i’ve styled them with the cutes dalmatian print top from Just Female and good old Stan. I need a new pair soon!

Just Female top (in stores soon), Pernille Teisbæk for Envii pants & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

SHOP WIDE PANTS

1 kommentar

  • Mathilde
    Hej Frederikke!
    Mega fedt outfit! Jeg har i noget tid overvejet at klikke et par Adidas Stan Smith hjem, men kan ikke helt finde ud af størrelserne. Jeg bruger normalt str. 39 (sjældent 40) og ved simpelthen ikke hvilken størrelse det er i UK. Hvilken størrelse har du og hvordan er de i størrelsen?
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all packed