Sweater dress and flashy Vans

Opti15: Mykita

mykita1.jpg
mykita2.jpg
P1250432.jpg
P1250459.jpg
P1250451.jpg
P1250453.jpg
P1250449.jpg
P1250447.jpg
P1250445.jpg
P1250443.jpg
P1250437.jpg
P1250436.jpg
P1250434.jpg
Jeg er langt fra færdig med brillenørderiet fra min tur med Poul Stig briller til Munchen. Et af de mere outrerede mærker jeg besøgte var tyske Mykita fra Berlin, som jeg udemærket kendte i forvejen. Mykita har udviklet et hængsel uden skrue og laver briller der er umulige at ødelægger. Dertil har de så samarbejdet med Damir Doma, Margiela, Bernhard Wilhelm og jeg kunne blive ved. Jeg havde virkelig glædet mig til at se deres kollektion for jeg ved at de altid har noget helt tosset (fx. orange skærme) og noget jeg bare med det samme vil tage på (giga røgfarvede Damir Doma solbriller). Jeg var heldig at snakke med Moritz, som er en af grundlæggerne af Mykita. Han forklare Mykitas vision ‘an inovation of contemporary design’ som jeg synes giver virkelig god mening når jeg ser produkterne. De er vilde, funktionelle, anderledes og praktiske. Mine favoritter befandt sig i Damir Doma og Margiela kollektionerne, synes især Damir Domas røgfarvede stel er helt vildt seje. Det ligner akvarelmaling der er fløjet til 70’erne og har mødt et glaspusteri… Tænk at det kan virke på et par gigantiske solbriller?

Mykita teamet sørgede også for Cola til dem der havde tømmermænd og udlånte orange skærme. Tak.

I am far from finished with my eyewear tales from my trip with Poul Stig Eyewear to Munich. One of the more special (in all the best meaning) brands I visited were German Mykita from Berlin, which I am familiar with. Mykita has developed a hinge without screw and make glasses that are impossible to destroy. And in addition they colaborate with Damir Doma, Margiela, Bernhard Wilhelm and I could go on. I had really been looking forward to seeing their collection because I know that they always have something crazy (eg. Orange full face screens) and something I just instantly want to wear (giant smoky Damir Doma sunglasses). I was lucky to talk to Moritz, one of the founders of Mykita. He explain Mykitas vision as ‘an inovation of contemporary design’ which I think really makes sense when I see the products. They are wild, functional, different and practical. My faves were in the Damir Doma and Margiela collections, particularly Damir Domas smoky frames are crazy cool. It looks like a watercolor painting that flew to the 70s and met a glassblower… I can’t believe that it can actually work on a pair of sunglasses?

The Mykita team even provided Coca Cola if anyone happened to be hungover and they lent out orange face screens, if such were needed. Thanks!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater dress and flashy Vans