3 sneakers and 2 slippers on my mind

Tubular 93 and light tones

IMG_0161.jpg
IMG_0157.jpg
IMG_0166.jpg
IMG_0169.jpg
Nogen gange har jeg bare lyst og blødt tøj på uden at jeg spiser donuts, men tilgengæld så har jeg Tubular 93 på som lige er landet i Rezet Store. Modellen er fra 1993 og den gang var der en lille ventil i sålen og håndpumpe med i købet, så kunne du ellers pumpe sko lige så tosset du vil. I 2015 har den en Tubular runner sål og er altså rimlig syg, hvis jeg skal sige det.

Some times i’m wearing light and soft clothes with out eating donuts, but then i wear Tubular 93, that just landed in Rezet Store. The sneaker from 1993 originally came with a small valve in the sole and a small pump, so you could pump it up. In 2015 Adidas put a Tubular Runner sole on it, and i have to say that it is awesome.

Cardigan, top and pants from Monki and Adidas Tubular 93 from Rezet Store.

Photo by Kenneth Nguyen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 sneakers and 2 slippers on my mind