Tubular 93 and light tones

Egypt #1

P1250714.jpg
P1250733.jpg
Jeg er tilbage i kolde og snefulde KBH efter 7 dage i Egypten. Jeg har sovet 12 timer hver nat, snorklet, solet og trænet hver dag. Undskyld på forhånd, for det næste stykke tid byder på palmer, sol og bikini her på bloggen.

Første aften udnyttede jeg muligheden for kridhvid og bare ben – det kunne jeg godt blive vant til!

I’m back from 7 days in warm and sunny Egypt. Been sleeping for 12 hours every night, tanning, snorkeling and working out every day. I have to warn you that the blog will be all about sun, swim and palm trees!

Mads Nørgaard dress & Adidas Gazelle sneakers.

1 kommentar

  • Sidsel
    Må jeg høre, hvor du var henne? Og hotellets navn? Noget som du kan anbefale en specialeskrivende studerende? Og var der mulighed for at komm på nettet, så man kunne have nogle daglige arbejdstimee?
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tubular 93 and light tones