FiveFourSeconds

Monday

DSC04693.jpg
DSC04708.jpg
Det var ikke lige meningen af det skulle blive en hel weekend uden blogposts, men det indlæg jeg lavede i lørdags forsvandt som dug fra solen. Min weekend har stået på PJ party med Sids, træning med Cecilie i Senses, farvel fest for min veninde der flytter til Berlin, hundetur med Tikkie, Winston og Minnie og frokostpizza og CSI marathon. Nå ja, så har jeg også købt billetter til New York i April. Hello fave city! 

Didn’t mean to not post anything this weekend, but the post i did on saturday apparently disapeared. I spend my weekend with Sids and pj party, work out in Senses with Cecilie, good bye and see you soon party for one of my good friends who’s moving to Berlin, dogwalk with Tikkie, Winston and Minnie and finally lunch pizza and CSI marathon. Oh, i bought ticket for New York City in April. Very excited!

Ganni jacket, Won Hundred jeans, Adidas Superstar 80s sneakers from Rezet Store & Ray Ban Meteor sunglasses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FiveFourSeconds