Detail Tuesday

Recovering winter

clarisonic mario badescu bioderma konjak sponge .jpg
Min hud er virkelig sart og især når det er frost er det svært at holde den hydreret og pæn uden at den rødmer og bliver tør. Siden jeg kom hjem fra ferie for 3 uger siden har min hud dog været helt crazy pga. omskiftningen fra 30 grader til -2. Så nu er mission ‘red min vinter hud’ gået i gang! De sidste par år har jeg sværget til Biodermas Creoline rensevand, som har gjort en kæmpe forskel fra at rense make up af med vand. Det sidste halve år har jeg brugt Clarisonics Aria børste som virkelig renser min hud i dybden, et par gange om ugen. Jeg har derfor skiftet Clarisonic ud med My Konjac sponge som er lidt mildere mod huden og steppet op på moisturizer og olie. Lige nu er jeg virkelig glad for Mario Badescus Rose hip olie som tørrer meget hurtig ind. Den har en mild duft og fedter slet ikke. Generelt bruger jeg altid olie eller serum under min daglige moisturizer. Lige nu tester jeg tre fra Mario Badescu; Cellufirm Moisturizer som indeholder Seaweed der modvirker inflammation og er ret god til sart hud. A.H.A & Ceramide Moisturizer der er ret let og særligt plejende hvis din hud har solskader (meget godt efter 7 dages direkte sol) og så Kera moisturizer der er super fed og mindsker rødme, perfekt til iskolde dage og som natcreme. Min favorit er Cellufirm der passer perfekt til min hud nu. Til kroppen bruger jeg La Roche Posay Lipikar Lait, og selv om jeg ikke begriber hvordan andre gider (og har tid til) at tage body lotion på hverdag, så gør jeg en indsats. Min hudlæge siger at jeg skal. Nå ja og så mega meget af denne her til øjnene, man er vel 27. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detail Tuesday