Weekend snaps

Court date

diesel stan smith nørgaard adidas 3.jpg
diesel stan smith nørgaard adidas 2.jpg
diesel stan smith nørgaard adidas 1.jpg
diesel stan smith nørgaard adidas.jpg
Er foruroligende tit ved byretten, men det er bare et vildt fint sted som jeg går forbi næsten hverdag på vej til arbejde. Forleden dag tog vi nogle outfit billeder i det sidste lys, i en lille gennemkørsel. Jeg havde min Diesel jakke på (igen) og de sorte bukser fra Storm & Marie, som er de bedste. Skoene er Stan Smith Cf fra Nigo kollektionen og kun for syns skyld. Men overvejer kraftigt om de skal blive permanent!

The area around the Copenhagen District Court is pretty awesome, so i often go this way to work. The other day we managed to catch some outfit photos in the light. I’m wearing this awesome Diesel jacket again, and the perfect black pants from Storm & Marie. The sneakers are just for the looks, but it’s the new Stan Smith Cf by Nigo that just hit stores last week. Thinking about them alot, maybe i should make it a permanent relationship?

Diesel jacket, Storm & Marie pants, Adidas Stan Smith Cf by Nigo, Mads Nørgaard top (similar)& Ray Ban Meteor sunglasses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend snaps