Todays inspiration

230325

hilfiger proenza asics.jpg
Mit outfit fra i går hvor jeg havd emin første køretime nogensinde. Det var helt sygt og jeg svedte 1000 liter ud af håndfladerne mens jeg drejede ud på Strandvejen og skiftede gear! Jeg havde min Proenza trøje på, et godt køb fra efteråret, klassiske herrebukser fra Mads Nørgaard og en læderjakke fra Hilfiger Peoples Place collection som er en mini kollektion der er inspireret af Hilfigers første butik i New York som han åbnede i sine teenage år med to venner, i 1969. Kollektionen er inspireret af klassiske rock items til din garderobe. Selvfølgelig er der en læderjakke i smørblødt skind, en printet tee, cut off shorts og en denim vest. Kollektionen kan findes i Tommy Hilfiger butikkerne nu.

My outfit from yesterday when i had my first driving class. I was sweating like crazy when i turned out on Strandvejen in Copenhagen and changed the gears, but it was so much fun. I was wearing my fave Proenza Schouler top, a purchase i’m very pleased with! I paired it with classic suiting pants from Mads Nørgaard and a leather jacket. The jacket is from Hilfiger Peoples Place collection which is a mini collection inspired by Hilfiger’s first store in New York, which he opened in his teenage years with two friends in 1969. The collection is inspired by classic rock items in your wardrobe. Of course there is a leather jacket in butter soft leather, a printed tee, cut off shorts and a denim vest. The collection can be found in Tommy Hilfiger stores now .


Hilfiger leather jacket, Proenza Schouler top, Mads Nørgaard pants, Asics Gel Kayano sneakers and Ray Ban Meteor sunglasses.

2 kommentarer

 • Liva
  Meget pænt outfit! Hvad hedder bukserne? Og ved ud om de er i butikkerne nu?
  Livakjørgensen@hotmail.com
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Liva,
  De hedder Paris pants og er fra sidste sæson, men de er i butikken Nørgaard på strøget stadig 🙂
  fredesblog.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays inspiration