Isabel Marant sandals

Rugger & Ip Man

gant rugger ganni wonhundred adidas.jpg
gant rugger ganni wonhundred adidas1.jpg
Jeg har fået verdens bedste lille kontorven i denne uge – sig hej til Ip Man! Han bor hos Kenneth og er den sødeste og frækkeste lille franske bulldog. Han er allerede blevet gode venner med Winston og stjæler al min opmærksomhed når han er på kontoret. Forleden dag blev han æresgæst da Kenneth snuppede et par outfit billeder. Fik jeg sagt at jeg elsker navy…!

I’ve got myself the cutest little colleague – say hi to Ip Man! He’s Kenneths little french bulldog puppy and he completely stole my heart! He already became good friends with Winston and he’s stealing all my attention when he’s at the office. The other day he was the guest of honor when Kenneth snapped an outfit picture. Did i mention that i love navy blue at the moment..!

Gant Rugger coat, Ganni sweater, Won Hundred jeans & Adidas Superstar sneakers from Rezet Store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant sandals