Supercolor Copenhagen

Carin Wester coat of my dreams

carin wester friis aj morgan adelie 2nd one 2.jpg
carin wester friis aj morgan adelie 2nd one 3.jpg
carin wester friis aj morgan adelie 2nd one 4.jpg
carin wester friis aj morgan adelie 2nd one.jpg
Jeg har jo sagt det tusinde gange før, men Adélie er virkelig en af mine yndlings butikker – denne her frakke er et godt eksempel på hvorfor. Tikkie er et andet eksempel, hende synes jeg ret godt om. Forleden dag hang denne her flotte plettede sag ved Tikkies skrivebord og jeg fik lov at låne den til et par billeder, de der seje ærmer og det fine print, gjorde det umuligt for mig at få tankerne fra den. Hvis jeg ikke skulle på ferie i næste uge, så var den bestemt øverst på min ønske(shoppe)liste. 

I’ve said it before, but Adélie is one of my favorite store – this awesome coat is one of the reasons. Tikkie is another, she’s awesome. The other day this spotted beauty was hanging by her desk, and i couldn’t resist borrowing it for a few snaps. Like come on, look at those sleeves! And the print… If i wasn’t going on vacation next week, this would be on top of my (shopping)list.

Carin Wester coat from Adélie, 2nd One jeans, Friis sneakers, A. J. Morgan sunnies and gold bracelet by Mathias Juul Aagren.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supercolor Copenhagen