At the mall

At the Wythe Hotel

wythe1.jpg
wythe3.jpg
wythe4.jpg
wythe2.jpg
De sidste mange gange jeg har været i New York har jeg boet privat via Airbnb eller hos familie, men da jeg skal bo alene de første fire nætter faldt valget på Wythe Hotel i Brooklyn på anbefaling fra Tikkie. Total godt valg. Har er så hyggeligt og afslappet, værelset er super fint med (en lidt kedelig men fin) udsigt til Wythe Avenue og Brooklyn bowl, som er et ret sjovt sted at gå ud. Har selvfølgelig pakket 1000 par sko og min kimono. Har lige løbet en tur til Greenpoint som er den nordlige del af Brooklyn, lidt træt i kroppen efter jetlag, men også rart at få brændt lidt energi af efter den lange flyvetur. Nu står den på dagens første kop kaffe og morgenmad på Reynard inden jeg skal mødes med min yndlings Amerikaner Tante. Nå ja og så skal jeg finde en tandbørste! Man kan ikke vinde hver gang…

The last several times I’ve been in New York, I have stayed privately via Airbnb or with relatives, but when I had to stay alone the first four nights this time, i booked Wythe Hotel in Brooklyn on the recommendation of Tikkie. Already a good choice. It is so cozy and relaxed, the room is super cool with (a slightly dull but fine) view overlooking Wythe Avenue and Brooklyn Bowl, which is a pretty fun place to go out. Of course i packed 1,000 pairs of shoes and my kimono. Just got back from a run around Green Point which is the northern part of Brooklyn, my body is pretty tired from the jetlag, but it was nice to get some energy after the long flight. Now it is time for the first cup of coffee and breakfast at Reynard before going to meet with my favorite American aunt. Well yes and then I have to find a toothbrush! You can not win every time…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the mall